Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

събота
февруари 24
Home Седмицата Свят Българският атракцион №1 постави запомнящ се финал на световен икономически форум

Българският атракцион №1 постави запомнящ се финал на световен икономически форум

Е-мейл Печат ПДФ

makaoС атрактивна презентация на българския Замък „Влюбен във вятъра", собственост на Георги Тумпалов, бе закрит  Световният туристически икономически форум в Макао. На церемонията присъстваха президентите на 8 държави, министри и държавни ръководители от целия свят. Магията на Замъка очарова не само любителите на атрактивни дестинации от Далечния Изток, но и представители на бизнес средите от Америка и Европа.
„Теми като тенденции в световния туризъм и инвестиции изискват сериозен подход, професионални умения и талант,  но когато се говори и работи за  българският атракцион №1 и за България трябват още страст, всеотдайност и любов", заяви при закриването на форума управителят на Замъка Янко Кръстев.
Той подчерта, че Замъкът отдавна надхвърли границите на атракцион от регионално значение и се превърна в магнит за туристите в Черноморския регион и Европа.
„Нашата цел е да покажем на повече хора българския дух, магията на Замъка и на България. Считаме, че това е и пътя за привличане на инвеститорски интерес към нас", каза Янко Кръстев.
Нетрадиционното, вдъхновяващо и силно мултимедийно представяне  внесе много емоции в последният час на един от най-значимите икономически форуми в света, който съвпадна с бушуването  небивал тайфун на екзотичния остров. Замъкът получи силна подкрепа от страна на Министерството на туризма в лицето на заместник министъра Милко Теофилов, който бе сред официалните гости на форума.

 

Комуникационна група
Имидж Едвъртайзинг

 
  • Консултации

  • Последни

  • Най-четени

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер