Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

събота
декември 16
Home Седмицата САЩ Лагерът на Тръмп: Изоставаме от Клинтън

Лагерът на Тръмп: Изоставаме от Клинтън

Е-мейл Печат ПДФ

Шефката на кампанията на Доналд Тръмп - Келиан Конуей, призна, че републиканският кандидат за Белия дом изостава зад съперничката си от Демократическата партия Хилари Клинтън, съобщи Ройтерс.
Конуей каза, че Клинтън има "огромни предимства", включително финансови, които са й дали възможност да похарчи милиони за телевизионна реклама преди изборите на 8 ноември.
"Изоставаме", каза Конуей в предаването на Ен Би Си "Среща с печата" и добави, че предизборният екип на Тръмп ще положи усилия да привлече избирателите, които все още не са решили за кого ще гласуват, но и не са готови да подкрепят Клинтън.


В последния дебат миналата седмица с Клинтън Тръмп атакува един от устоите на американската демокрация, като отказа да се ангажира, че ще признае резултата от изборите. А по-късно каза, че ще признае резултата от изборите, но ако ги спечели.
Хилари Клинтън веднага заклейми отказа на съперника си да признае резултата от изборите и призова избирателите да се възползват от възможността за ранно гласуване и да подадат гласа си възможно най-бързо.
"Той отказа да заяви, че ще уважи резултата от тези избори и това е заплаха за демокрацията. Мирният преход на властта е едно от нещата, които правят Америка да бъде Америка", каза тя пред около 3500 души на митинг в Роли, в щата Северна Каролина.
"Отсега до 5 ноември вие можете да гласувате предварително навсякъде в страната".
Синът на Доналд Тръмп - Ерик, каза вчера, че баща му ще приеме стопроцентово резултата от изборите, ако те са честни. "Според мен баща ми казва: "Искам честни избори". Ако резултатът е честен, той абсолютно ще го приеме. Това е съвсем сигурно", добави Ерик Тръмп пред телевизия Ей Би Си.

 


www.mediapool.bg

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер