Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

петък
декември 15
Home Седмицата Спорт "Миньор" Чикаго с първа контрола

"Миньор" Чикаго с първа контрола

Е-мейл Печат ПДФ

minyor"Миньор" Чикаго стартира предсезонната си подготовка с приятелска среща."Чуковете" загубиха с 5:3 от украинския тим "Кънекшън". Два гола за българите отбеляза Дидо Радев, а веднъж се разписа Михаил Киров. През целия мач "винкелите" играха с полеви играч на вратата. Двубоят протече в тренировъчен ритъм в три полувремена по 30 минути. В 10-те си официални и неофициални срещи до момента между двата отбора, това е едва втората загуба на "Миньор" срещу този противник.
"Събрахме се за първи път след първенството в зала. Радващо е, че създадохме много положения за отбелязване на гол, но реализирахме само малка част от тях. Трябва да работим повече върху концентрацията пред гола. В тези мачове резултата няма значение, противникът също не беше с най-добрия си състав. Изпробвахме няколко нови момчета, които загатнаха за потенциала си, но ще трябва постоянство от тяхна страна, за да се наложат", коментира треньорът на "Миньор" Чикаго - Емил Миланов.
Тази събота (15 април) от 2:30 часа след обяд на адрес: 1450 Forest Gate Rd, Oak Brook, IL 60523, "Миньор" играе контролна среща с гръцкия "Хеленик".
Междувременно се изиграха и други две приятелски срещи между български отбори. Младежите от "Бодрост" загубиха с 3:2 от "Балкан" (над 30-годишни). "Бодрост" водеше с 2:0 в резултта, с голове на Александър Яновски и Асен Василев, до средата на второто полувреме. Балканци обърнаха мача след два гола на Стоян Трендафилов и един на Костадин Шилев.
"България" (над 30-годишни) завърши наравно 3:3 с "Ботев". За "канарчетата" се разписаха Теньо Минчев, Ивайло Петков и Светозар Самаров. За "юнаците" отбелязаха Иво Иванов, Светозар Гюров и спонсорът Стоян Младенов.

 

Николай Василев
спортен кореспондент на в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер