Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

петък
декември 15
Home Седмицата Спорт Нели Митрева спира да се състезава!

Нели Митрева спира да се състезава!

Е-мейл Печат ПДФ

mitrevaБившата национална състезателка по лека атлетика и първата българска състезателка в историята ни с професионална карта в културизма – Нели Митрева отказа всички състезания, на които беше поканена за 2017-а.
Както е известно, преди седмица Митрева се класира на второ място в най-комерсиалното състезание в света „IFBB Арнолс Класик" в Кълъмбъс, Охайо.
През декемви 2016 атлетката получи покани от организаторите за „Ponoco Pro" и „Pro Elite Minnesota Mayhem Bodybuilding Championships" с награден фонд от над $30 000. Тогава тя потвърди участието си, но след второто място на „IFBB Арнолд Класик", което я прави втората най-добра женска фигура в света за 2017 година, Нели промени плановете си.
Софиянката и нейните треньори взеха решението тя да спре да се сътезава тази година и да насочи подготовката си директно за "2018 IFBB Арнолд Класик" и евентуално участие на Олимпия, ако този път грабне златото.
33-годишната атлетката има почти цяла година, за да подобри тялото си и да се превърне в единствената българка, печелила "IFBB Арнолд Класик" и вторият български състезател след Добри Делев, който ще вземе участие на Олимпия.
Припомняме ви, че освен с успехи на състезателната сцена Митрева е главно лице в подготовката на служители от Американското правителство и армия. Също така, екс атлетката направи собствена линия спортни добавки и фитнеси, които започнаха да се налагат успешно в цяла Америка. Тя стана водещ модел на " FM Fitness models" за цяла Америка и първият състезател по бодибилдинг сред мъжете и жените в цял свят, спонсориран от гиганта „SBD"!

 

 

Радостина Павлова
кореспондент на в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер