Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

вторник
декември 12
Home Седмицата Спорт "Миньор" Чикаго разгроми "Интернационал"

"Миньор" Чикаго разгроми "Интернационал"

Е-мейл Печат ПДФ

minyor"Миньор" Чикаго разгроми с 10:0 "Интернационал", в мач на закрито от седми кръг на Метролигата. Българите изнесоха футболна лекция на италианците, които се закотвиха в дъното на класирането. Хеттрик за "чуковете" вкара Ивалин Гунчев, два гола наниза Иван Михайлов, а по веднъж се разписаха Мартин Митев, Добромир Пеев, Борислав Радев, Дидо Радев и Стефан Златев. На полувремето, резултатът беше 5:0. След тази победа, "Миньор" се изкачи с едно място напред в класирането и вече е на четвърта позиция. Българите са на едно място от промоцията за по-горната лига.
"Много хубав двубой. След такъв мач е много лесно да се говори. Резултатът е красноречив, момчетата се представиха много добре, изпълниха всичко, което беше необходимо за мача. Много добра игра в защита и нападение. Имаме реални шансове да сме в призовите места. Това е може би най-хубавият ни мач от тези пет години, които играем в зала. Дано продължаваме в същия дух, имаме настроение и самочувствие. Има и млади момчета, които много добре се интегрират в отбора и това ни дава надежди за нови успехи", коментира треньорът на "Миньор" Чикаго - Емил Миланов.
Тази неделя, от 3:15 следобяд, в спортна зала "Одиум Ехспо Център", "Миньор" играе с най-силния сръбски отбор "Юнайтед Сърбс".

 

Николай Василев
спортен кореспондент на в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер