Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

петък
декември 15
Home Седмицата Спорт Шест от шест за "Българския лъв" - Тихомир Благовестов

Шест от шест за "Българския лъв" - Тихомир Благовестов

Е-мейл Печат ПДФ

blagovestovБългарският ММА-боец Тихомир Благовестов - „The Bulgarian Lion" продължи победната си серия в смесените бойни изкуства. На гала-вечерта „California Extreme Fighting – NIGHT OF CHAMPIONS", "Българският лъв" победи Дерион Чапмън. Това бе вторият ММА-мач на българина зад океана, след като от миналата година тренира и живее в Лас Вегас, Невада. Мачът се състоя в три рунда по пет минути и продължи до самия край. Нашенецът победи с решение на съдиите. Съперникът Чапмън имаше малко повече опит от десет изиграни мача. В първия рунд Благовестов направи грешка, като позволи на съперника да му вземе позиция, но "Българският лъв" си взе поука и във втория и третия рунд тотално доминира над съперника. По време на битката Тихомир Благовестов игра с тежък вирус, но успя да го надмогне.
"Надявам се в следващия ми двубой, през март догодина, да се бия за шампионската титла в организацията - CXF. Мениджърът ми Ивайло Гоцев преговаря с промоутърите от "Bellator" за договор през 2017 г. В момента съм си в България в очакване на раждането на първородния ми син, за което получавам допълнителен стимул за бъдещи успехи, както и "зареждането" от родната земя, която дава същия ефект! Иначе вируса го лекувам по шампионски", коментира от родното Севлиево Тихомир Благовестов.
От скоро Тихомир Благовестов пусна на пазара своя колекция за спортна екипировка - „Bulgarian Fighting Apparel". Всеки, който се интересува от качествената българска продукция може да посети страницата "Lions Boxing" в социалната мрежа и да пише на съобщение за повече информация.

 

Николай Василев
спортен кореспондент на в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер