Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

петък
декември 15
Home Седмицата Личности Надя Недялкова - дамата с червеното сако в конкурса Мисис Бургас 2017

Надя Недялкова - дамата с червеното сако в конкурса Мисис Бургас 2017

Е-мейл Печат ПДФ

nedqlkovaПомолих приятелите ми да гласуват за дъщеря ми Надя. И много от тях гласуваха. Сега искам да им обясня ЗАШО? Защо да гласуват точно за НАДЯ? Защо е важно тя да спечели този конкурс?

Не защото ми е дъщеря, а защото заслужава. Защото отговаря на всички критерии на конкурса. Защото е млада, успяла жена.
Нека ви разкажа малко повече за възможностите, за избора и за успеха.
Когато беше ученичка в Техникума по икономика гр. Бургас, търсейки възможности да има собствено спечелени пари, тя започна като застрахователен агент в най-голямата застрахователна компания "Алианц". Започна съвсем плахо, да пробва как е. Нищо нямаше да загуби, ако опита. Никога няма да забравя оня хъс, с който започна да се среща с клиенти, и сълзите в очите й, от пренебрежението на хора, с които трябваше да сключи групови застраховки. Не се отказа, въпреки трудностите, за да стигне до позицията на Търговски директор.
Всъщност, нейната история започва малко по-рано. От дилемата, какво училище да избере след седми клас. Отличен успех на димпломата и отлични оценки от приемните изпити. Практически можеше да влезе навсякъде. Колебанията бяха между Икономически техникум и Английска гимназия. Как може едно дете да направи този избор? Това беше трудно и за мен, като нейна майка. Моята логика беше – език винаги можеш да научиш, но икономика се учи само в училище. И избрахме Икономическия техникум. След втората година тя записа задочно английска гимназия. Докато децата ходеха на плаж, тя учеше за изпити. И така, завърши паралелно Техникум по икономика и Английска гимназия едновременно. Не защото изборът ни беше грешен, а защото го искаше, защото беше упорита, а когато иска да постигне нещо, никой не може да я спре.
И когато говорим за избор, по-късно тя направи друг, много важен в живота й избор – остана в България. Аз по принцип не вярвам в конкурси и лотарии. Но това, че не вярвам, няма значение, защото невярвайки, спечелих зелена карта, която преобърна живота ми. И точно тогава, когато имаше възможност да замине заедно с нас за САЩ, тя каза – НЕ! И остана. Остана в Бургас, завърши право, и продължи кариерата си в най-големия финансово-застрахователен холдинг Алианц България, където за шести път е удостоена с приза "Най-успешен Мениджър на годината"
Но не е само това. Надя премина обучение в Дейл Карнеги, което й отвори нови пространства за изява. Като консултант и трейнър за личностно и професионално развитие сега тя провежда обучения, пътува, среща се с много хора. И всичко това съчетано със семейството и децата. Ще попитате как се справя? Работа, пътувания, три деца, куче... Как ли? С много любов. И с подкрепата на семейството си.
Колко от нас, на 32 години могат да се похвалят с такава биография? Колко от нас биха направили тези избори? Колко от нас, които сме зад граница? Да, за нас е по-лесно, защото нямаме избор, освен да се борим и да успеем. Но в България, да си успял по честния начин, е повече от подвиг.
Има конкурси и конкурси, но този е различен. Това е конкурс за успеха. Аз мисля, че Надя заслужава титлата МИСИС БУРГАС, защото е красива и успешна, упорита и добра, и защото Бургас я заслужава.
Затова, моля, гласувайте за НАДЯ НЕДЯЛКОВА, за дамата с червеното сако. На всеки 12 часа, до 24 април.
http://e-burgas.com/misis/

 

Райна Недялкова-Качулкова

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер