Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

петък
февруари 23
Home Седмицата Чикагски Хроники Българин открива мач на Chicago Blackhawks

Българин открива мач на Chicago Blackhawks

Е-мейл Печат ПДФ

haralanovИван Хараланов бе избран за „Бъдещата звезда на мача" на срещата между Chicago Blackhawks и New York Islanders, който се игра на 20 януари 2018г. в зала "United Center" в гр. Чикаго.
Официалната част по откриването на мача започна с личното посрещане на играчите от Chicago Blackhawks от номинирания за „Бъдещата звезда на мача" – Иван Хараланов (№ 66 в „Chicago Bruins"). Ванката поздрави персонално всички, които излязоха на леда, след което отборът приветства публиката и играчите се построиха на синята линия за официалния химн на САЩ. В тържествения момент девет годишният Иван Хараланов бе начело на редицата!
Голямата чест да открие мача е оказана лично от отбора на Ястребите от Чикаго (Chicago Blackhawks), а номинацията на Иван е от настоящия му отбор – Chicago Bruins-Squrt.
От "Зимният дворец" до "United Center"
Ванката е на 8 години, когато се премества със семейството си в САЩ заради хокея. Веднага се класира и бива приет в настоящия си отбор- Chicago Bruins. Играе, както в нападение – така и в защита, когато се налага. Бързо става любимец на съотборниците и треньорите си. Пътува с отбора във всички щати и участва активно във всички мачове. За година и няколко месеца извървява пътя от „Зимния дворец" в гр. София до "United Arena" в САЩ – официалната зала на Chicago Blackhawks.
Българската общност в Чикаго
Иван, заедно с брат си Милчо и двете си сестри: Петя и Мария са активни участници в културния и спортен живот на българската общност в Чикаго. Иван свири на класическа китара, брат му Милчо - на ксилофон и барабани, а кака Петя е пианистка и поетеса.
Отличници в местните американски училища - децата не забравят Родината и майчиния си език. Въпреки натоварения график – винаги, когато могат посещават Българското училище „Слънчогледи", където много се стараят.

 
  • Консултации

  • Последни

  • Най-четени

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер