Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

петък
ноември 24
Home Седмицата Чикагски Хроники Център "Магура" се мести на ново място

Център "Магура" се мести на ново място

Е-мейл Печат ПДФ

maguraВ събота, 23 април, в студио "Магура" се състоя работна среща на партньори, преподаватели и привърженици с ръководството на центъра. Сред присъстващите бяха представители на различни организации и частни лица, които са настоящи партньори на центъра, както и бъдещи такива.

Основна тема на разговора бе преместването на "Магура" в по-голямо, удобно и мултифункционално помещение, предразполагащо развитието на нови дейности и подобряване на условията на досегашните такива.
Управителите от "Магура" откриха събранието с кратка встъпителна реч. Бе направен анализ на дейността до момента. Бе изказана благодарност към всички присъстващи и към тези, които подкрепят плана на центъра и дейностите, развиващи се в него. Екипът на "Магура" представи нова структура, нов финансов план, наравно с правата, задълженията и отговорностите, както на центъра, така и на партниращите му организации и преподаватели. Срещата приключи с кратка дискусия по предложения план.
Екипът на "Магура" ще направи официално изявление за всички свои привърженици, с повече подробности около предстоящите промени в центъра.
"Много сме доволни от срещата. Безкрайно сме благодарни на всички присъстващи и на всички, които ни подкрепят. Всички ние ЗАЕДНО направихме "Магура" това, което е. Това е първата ни обща среща с настоящи и бъдещи партньори. Предстоят и индивидуални срещи с всеки един от тях. Много сме щастливи, че получаваме положителна обратна връзка и сме очаровани от ентусиазма и желанието за съвместна работа. Нашата мечта е да превърнем "Магура" в културно средище еталон за съвместна работа, колегиална толерантност и етика между всички партньори. Време е да оборим стереотипа на "българския казан" и да спрем да се теглим назад, а чрез взаимна подкрепа и с добронамереност да се тласнем напред и нагоре. Работим с прекрасни хора и не се и съмняваме, че ще успеем", коментира треньорът по Таекуондо - Станислав Станимиров.

 

Николай Василев
спортен кореспондент на в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер