Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

петък
декември 15
Home Седмицата България Трайчо Трайков: БСП е майка на корупцията

Трайчо Трайков: БСП е майка на корупцията

Е-мейл Печат ПДФ

Каква алтернатива може да е БСП на ГЕРБ. БСП е измислила корупцията. Тя е майката на корупцията. Все едно да кажете, че Ирена Кръстева е алтернатива на Делян Пеевски. Това каза Трайчо Трайков от Нова република.
ГЕРБ си отива и хората се притесняват, че идва БСП. За това е важна след ерата на Борисов какви политици ще дойдат. Няма разделение в дясното. Дясното е „Нова република". Всички хора, които ми казаха ,че са гласували за мен, като му кажа къде съм аз, а къде Лукарски и остатъците на Бареков, те да си изберат. Като видиш някой не знаеш дали е от Атака или ДПС. Те си преливат кръв. Марешки със своите бензиностанции реално връща някой лев на хората. Ако бяхме нормална държава, нямаше да има Марешки. Картелът му позволява да има пет бензиностанции. С тях промяна не става. Трябва промяна на системата и от промяна на правосъдния ред. БСП трябва да се извинят на всички фалити. И след това да се саморазпуснат.
Познавам смислени хора от БСП, но те са с Георги Гергов. ГЕРБ и Борисов им подариха президентските избори. Ние трябва да искаме компенсация от Русия за „Южен поток", а не обратното. Те прекратиха проекта. Хайде да не сме късопаметни. В БСП правят неща под натиск, но никога не намират сили да скъсат с корените. Вижте как говорят с омраза. Хората изпитват отвращение към БСП и ГЕРБ. Тези избори са натрапени на хората. Хората са в объркан свят, не са сигурни, че някой ще защити достойнството на България. Искам да дам надежда на тези хора. Недопустимо е да се търпи Ердоган. Къде е реакцията на правителството ни?


www.frognews.bg

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер