Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

събота
ноември 25
Home Седмицата България "Нова Република": БСП се е озъбила за власт и ще ни върне 20 години назад

"Нова Република": БСП се е озъбила за власт и ще ни върне 20 години назад

Е-мейл Печат ПДФ


Според нейните представители е необходима решителна дясна алтернатива, която да защити европейския път на България, да ускори растежа и да изкорени корупцията, да върне вярата на хората в доброто. "Ако не постигнем съгласие за Нова Република, се връщаме в социалистическото управление, независимо дали ще бъде с участието на БСП, ДПС, техните производни псевдодесни партии или пък всички заедно", посочва се още в позицията.
От дясното обединение допълват, че 13 от обявените от БСП водачи на листите бяха част от парламентарната група, която избра депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на ДАНС.
"Други двама бяха министри на Пеевски в кабинета "Орешарски". А т.нар. нови лица са вдъхновителите на контрапротестите – те обвиняваха протестиращите срещу мафиотското им управление, че получавали пари, за да са на жълтите павета. Тази лъжа нито веднъж не беше доказана, но нейните разпространители днес са възнаградени с места начело на листите на БСП. Тези хора бяха слуги на мафията през 2013 година и не могат днес да бъдат промяната", заявяват от "Нова република".
"Начело на листите на партията-столетница застават говорителите на пропагандната война с лъжи за "наближаващия разпад на ЕС" и най-шумните защитници на незаконното анексиране на Крим преди три години. Те облъчват българската публика с лъжата, че е нормално през XXI век една държава да откъсва територия от друга държава със сила. Те се противопоставят на целия демократичен свят, към който България принадлежи. Един от тях води листата на БСП в Кърджали – дали ще каже на хората там, че е напълно нормално утре Турция да си анексира това кътче от България?", пише в призива на обединението.

 


www.mediapool.bg

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер