Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

вторник
декември 12
Home Седмицата България Борисов се отказа да подава оставка при загуба на вота

Борисов се отказа да подава оставка при загуба на вота

Е-мейл Печат ПДФ


Цялото ни внимание е насочено към процесите в НАТО-вска Турция, каза още Борисов по повод изявленията на президента на южната ни съседка Тайип Ердоган за териториални претенции. Премиерът каза още, че целта на страната ни е да спре икономическите мигранти. В момента между САЩ и Русия има не просто пропаст, че се притеснявам как ще развият занапред нещата, анализира той международната обстановка.
С моята майка мецанка за мен майката е култ. С тези думи премиерът Бойко Борисов обясни идеята си за майката на нацията и за избора на партията Цецка Цачева да е кандидатът за президент на ГЕРБ.
Трябва ни балансиран , отговорен човек, разясни той визията си за нов държавен глава. Всички са големи герои, всички са готови да се трепят на границата , коментира Борисов останалите кандидати. Не дай Боже нещо да се случи, няма да ги намерим ни воеводи, ни комити, подчерта министър-председателят.
Той изтъкна, че под негово ръководство са били двама от кандидатите за президент на другите политически формации - Трайчо Трайков, както и генерал Румен Радев. Само Цецка Цачева била над него като председател на парламента.
Борисов отново повтори, че настоящият държавен глава Росен Плевнелив няма да заеме поста на Кристалина Георгиева в еврокомисията. Сега тя щяла да заеме висок пост. Тя ще е от полза за България, убеден е премиерът. Да имаш шеф на Световната банка е от плюс, категоричен е Борисов.
Стана ясно, че премиерът имал кого да предложи за нов еврокомисар. Имало време. След изборите щяла темата да се постави на дневен ред. Случаят Бокова-Георгиева не носел негатив за кабинета, по мнението на Бойко Борисов.

 


www.mediapool.bg

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер