Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

понеделник
октомври 16
Home Интересно Хороскоп Хороскоп, бр. 41-2017

Хороскоп, бр. 41-2017

Е-мейл Печат ПДФ

Хороскоп бр. 11

OВЕН

Периодът ще е напрегнат, но ще имате добри възможности за напредък. Проявете толерантност към чуждото мнение независимо дали го одобрявате или не. Личните отношения ще са леко дистантни и на моменти противоречиви. Пестете си времето и силите и не прехвърляйте проблемите „от болната глава на здравата“. В по-голямата си част работата ви ще е екипна. Ще имате две възможности: от една страна да научите нещо ново, да обмените опит, да предложите идеи и да чуете различни мнения, от друга да си осигурите съдействие за дейности, които ви затрудняват. Като цяло събитията ще се развиват във ваша полза.

ТЕЛЕЦ

Проверявайте информацията, която получавате и не се ентусиазирайте твърде много от разни авангардни идеи. Действайте разумно и с умерено темпо. Желателно е да отложите срещите и разговорите с роднини, които ви изнервят. За да избегнете неприятни разговори от личен и романтичен характер създавайте разни импровизирани забавления за себе си и любимия човек. В противоречие с предпочитанията ви ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Не че няма да се справите, но не е изключено да пропуснете нещо или да направите грешка от разсеяност. Осигурявайте си няколко минути почивка между две поредни задачи и намалете контактите до колкото е възможно. 

БЛИЗНАЦИ

Ще довършите голяма част от започнатите занимания благодарение на чужда, при това съвсем доброжелателна намеса. Не забравяйте да поблагодарите или да се реванширате за помощта по подходящ начин. Не се подвеждайте по слухове. Решенията ви трябва да са базирани на лични впечатления, а не на откъслечни подмятания. Признайте си грешките, ако искате да избегнете ожесточени спорове на стари теми. Не лишавайте близките си от самостоятелност. Предстоят ви важни срещи. Разговорите ще се въртят основно около две теми: финанси и здраве. Вероятно ще ви помолят за помощ в едно от двете направления. Не се престаравайте и не прекалявайте с обещанията, ако искате да имате коректни взаимоотношения.

РАК

Финансовото ви положение може да се окаже леко нестабилно, но вместо да търсите заеми по-добре помислете за допълнителен източник на доходи. Време е да разгърнете творческия си потенциал и да дадете воля на въображението. Не се намесвайте в чужди задачи, ако не ви поискат мнението. Особено се въздържайте от контрол върху заниманията на близките си, за да не си създавате излишни разправии. Личните отношения уреждайте самостоятелно, а не „под диктовката“ на роднините си.

ЛЪВ

На работното място е възможно да има конфликти, провокирани от нечие поведение или липса на разбиране по актуалните задачи. Ситуацията може да се окаже по-сложна и по-драматична, отколкото сте си представяли. Намесвайте се само, ако сте лично засегнати. През останалото време заемете наблюдателна позиция. Възстановявайте силите си в позната обстановка с обичайното си обкръжение. Запознанство с влиятелна личност ще е много полезно в професионален план, но не се опитвайте да променяте характера на отношенията от делови в лични.

ДЕВА

Условията ще са подходящи за уреждане на финансови въпроси, които преди време са ви затруднявали. Може да използвате чужда помощ, но разчитайте предимно на себе си. В професионален план едва ли ще имате сериозни проблеми. Привлекателни сте и убедителни и бихте могли да придумате близките си да се справят с битовите задачи без ваше участие. Изпълнявайте обещанията към любимия човек. Ще освежите отношенията и ще откриете нови общи интереси. 

ВЕЗНИ

Едва ли ще се натъкнете на някакви сериозни затруднения в работата си. От една страна изискванията към вас няма да са по-високи от обикновено, а от друга ще ви хрумнат интересни идеи, които (с малко външна помощ) може да донесат допълнителни приходи. Контактите ще са интригуващи и вдъхновяващи. Не е изключено да подобрите бита у дома или да направите покупка, с която ще облекчите труда си. Привлекателни сте и условията за стартиране на нова любовна връзка са налице. Имайте пред вид, че нова връзка съвсем не означава нова авантюра.

CКОРПИОН

На работното място събитията ще са динамични. Ще се случват различни новости, част от тях съвършено неочаквани. Посрещайте ги спокойно, обмисляйте последиците и едва тогава реагирайте. Ще разполагате с достатъчно време. Идеите ви, свързани с решаването на всякакви административни и социални задачи ще са оригинални, приложими и резултатни. В личен план не всички преживявания ще са приятни. Надеждата ви да промените характера на съществуваща връзка от приятелска в любовна няма да се реализира. Ако вече сте обвързани, то следвайте чувствата си, а не „добронамерените“ приятелски съвети.

СТРЕЛЕЦ

Не се натоварвайте с чужди отговорности. Използвайте наличното свободно време за самоусъвършенстване и придобиване на нови полезни навици. Действайте разумно, самостоятелно и с мисъл за резултатите в далечна перспектива. Споделяйте съмненията с близките си. Може да не ви помогнат с личен опит или подходящ съвет, но при всички случаи ще ви изслушат и подкрепят. Разговаряйте с любимия човек за противоречията, но без излишни емоции и ожесточени спорове. Различията могат да бъдат и вдъхновяващи, стига да бъдат прилагани правилно.

КОЗИРОГ

Не се натоварвайте с чужди отговорности. Използвайте наличното свободно време за самоусъвършенстване и придобиване на нови полезни навици. Действайте разумно, самостоятелно и с мисъл за резултатите в далечна перспектива. Споделяйте съмненията с близките си. Може да не ви помогнат с личен опит или подходящ съвет, но при всички случаи ще ви изслушат и подкрепят. Разговаряйте с любимия човек за противоречията, но без излишни емоции и ожесточени спорове. Различията могат да бъдат и вдъхновяващи, стига да бъдат прилагани правилно.

ВОДОЛЕЙ

Не се захващайте с твърде трудоемки занимания. Ориентирайте усилията си към рутинните познати задачи, действайте с умерено темпо и през този период се откажете от прекалено амбициозните планове. Естествено, че сте в състояние да постигнете целите си каквито и да са те, но това не бива да се случва на прекалено висока цена, т.е. за сметка на собственото ви здраве. Кратко пътуване, свързано с обмяна на опит или обучение ще разнообрази ежедневието ви. Подредете личните вещи у дома, ще попаднете на предмет, който мислите, че е изгубен. Не задавайте неудобни въпроси на любимия човек, за да не провокирате конфликтни разговори. Формулирайте ясно желанията си, ако искате да получите взаимност. 

РИБИ

Не си поставяйте твърде амбициозни планове и не се стремете да ги постигнете на всяка цена. Възползвайте се от чуждия опит за да избегнете грешки, които изискват много време за корекция. Не рискувайте и не обсъждайте намеренията си за самостоятелна работа, изискваща творчески умения. Грижете се за външния си вид. Не е изключено да присъствате на публични мероприятия, където да се натъкнете на стари познати. Не им давайте повод да ви обсъждат. Проявете искреност в личните отношения, за да получите същото и да се убедите в силата на чувствата на любимия човек. 

 

12 октомври - 18 октомври 2017

Ще се наложи да преодолеете поредица затруднения. Едва ли ще напреднете с проектите си. Също така не разчитайте на допълнителни финансови постъпления, освен регулярните. Трудно ще се справите и с усвояване на нова информация, така че не се амбицирайте прекалено много. Може да заложите на новите проекти. Ако се налага да пътувате, то не се колебайте. Контактите също ще са успешни, като печелившата тактика е да заложите на старите приятели. 

 

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер