Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

сряда
май 24
Home Интересно Хороскоп Хороскоп, бр. 21-2017

Хороскоп, бр. 21-2017

Е-мейл Печат ПДФ

Хороскоп бр. 11

OВЕН

Време е да обсъдите идеите си с хората от най-близкото ви обкръжение и да се вслушате в мнението им. Не е изключено да промените леко характера или разширите границите на дейността си. Въздържайте се от критични забележки, опити да наложите мнението си, стремеж към надмощие. Навлизането в личното пространство на любимия човек ще създаде сериозни проблеми. Може да сте леко отпуснати и неуверени в началото. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и е прекалено шумно. Не е подходящо да участвате в масови публични мероприятия. 

ТЕЛЕЦ

Благоприятен момент за уреждане на финансови въпроси, кредити или друг задължения. Задачите ви ще са много повече от обикновено, но при добра организация ще се справите. Положителният резултат е, че за повечето работа ще получите и по-високо заплащане, което ще ви дойде съвсем на време. Добър начин за възстановяване на енергетиката ви е да отделите време за духовни релаксиращи практики. Първоначално е желателно да се съобразявате с обективните условия. Съчетавайте желанията с възможностите. Подхождайте творчески към предизвикателствата. Не отказвайте на покана за среща с приятели. 

БЛИЗНАЦИ

Ориентирайте усилията си към екипна работа. Благоприятен период, в който можете конструктивно да обсъдите и чуждите, и личните си недостатъци и да намерите начин за преодоляване на различията. Действията ви ще са много повече разумни, отколкото емоционални, решенията много по-отговорни, с положителен финансов резултат в широка перспектива. Първоначално с каквото и да се захванете ще се натъкнете на затруднения. Няма да разполагате с нужната техника или консултация. Намалете темпото и ориентирайте усилията си към познати дейности, които се изискват концентрация, за да предотвратите евентуални грешки. 

РАК

В професионален план периодът е доста успешен. Не е изключено да ви предложат някаква промяна – на длъжност или работно място. Не бързайте с отговора, ако не разполагате с достатъчно точна информация. Преценете ефекта за максимално дълъг период от време. Създайте ред в текущите си задачи, спазвайте предварителните срокове и уговорки и бъдете готови да съдействате на близките си, когато се наложи. Настроението ви е странна комбинация между романтика и песимизъм. Склонни сте да мислите много повече за миналото, отколкото за бъдещето, при това предимно за неуспехите. Споделете съмненията си с любимия човек. Само така ще се освободите от тях. 

ЛЪВ

Подходящ момент за прилагане на новости в ежедневната ви работа, за тестване на постигнатите резултати или за прилагане теоретичните ви концепции на практика. Ще стабилизирате позициите и ще имате възможност да развихрите творческия си потенциал. Не е изключено да ви хрумне съвсем различен подход към някаква цел, която ще постигнете без необходимост от съдействие. Личните отношения ще са спокойни, стига да не злоупотребявате с търпението на партньора. Пречките за осъществяване на желанията ви са предимно външни. Единственият изход е да промените както целите, така и подхода. Печелившата тактика е да заложите на вдъхновението си и да се заредите с оптимизъм. 

ДЕВА

Не е изключено през тази седмица да изникне възможност за стартиране на някакъв ремонт или друга дейност, свързана с благоустройството на дома, работното място, вилата. Преценете обективно финансовите си възможности. Ако за целта се налага да ползвате заеми, значи е по-добре на този етап да отложите заниманието. Възможно е да уредите стар спор с роднините си, свързан с наследство или разпределение на имот. Податливи сте на влияние. В същото време не сте достатъчно сигурни в собствените си решения. Независимо от това ще се наложи да се натоварите с допълнителни отговорности и да проявите лидерските и организационните си умения. Разчитайте на опита си. 

ВЕЗНИ

Както личните, така и деловите отношения през тази седмица ще претърпят известни корекции. Търсете баланс между задълженията и свободната си воля. Не смесвайте професионалното с романтичното и не се опитвайте да решавате разногласията на работното място с методите, които прилагате при уреждане на спорове с близките си. Събеседниците едва ли ще са склонни на компромис, така че не експериментирайте с търпението им. Споделете съмненията с приятели, на които имате доверие и чийто опит е повече и се възползвайте от препоръките им. 

CКОРПИОН

Особена важност ще придобият професионалните ви изяви и материалната обезпеченост. Ако работите старателно и целенасочено скоро ще установите, че не е било напразно. Организацията основно зависи от вас и бихте могли да отделите малко време за корекции или допълнения, където прецените за необходимо. Разпределяйте финансите си икономично и прагматично. Икономисвайте новите постъпления. Съчетавайте творчеството с опита си. Склонни сте да размишлявате предимно върху неуспехите си. Вълнува ви въпроса да продължите ли напред или е по-добре да спрете и да смените посоката. Разговор с приятел ще ви ентусиазира и ще ви помогне да прецените както риска, така и вариантите. 

СТРЕЛЕЦ

Ситуацията е благоприятна и можете да се възползвате от непредвидените събития, стига да контролирате емоциите. С каквото и да се захванете ще получите желания или дори по-добър резултат стига да имате предварителен план за действие, да сте последователни и дисциплинирани. Не е изключено да участвате в краткосрочна форма на обучение (реално или виртуално), където не само ще усвоите нови знания, но и ще можете да ги приложите на практика. Личните отношения ще са извор на положителни емоции и приятни изненади. 

КОЗИРОГ

Ще ви е необходима много повече концентрация и старание през тази седмица. Работата ви ще е повече, изискванията към вас – също. Намалете контактите, за да спестите време. Ориентирайте усилията си към подготвителните дейности – събиране на информация и създаване на концепция за работа. Отпочивайте по предпочитан от вас начин, за да възстановите силите си максимално. Прекалената ви заетост може да е повод за конфликт с близките. Някой ще има огромна нужда от вашата помощ. Постарайте се да съдействате със съвет, физическо участие, грижа, но не и с финанси. Енергетиката ви е леко нестабилна, не е желателно да се преуморявате. 

ВОДОЛЕЙ

Период, изпълнен с много събития и контакти. Ще научите новости, ще се запознаете с интересни хора, ще участвате в разни инициативи. На пръв поглед нещата изглеждат добре, но енергетиката ви е леко нестабилна и многото емоции може да се отразят негативно на здравето ви. За щастие, почти винаги ще получавате точната помощ в точния момент. Постарайте се да разполагате с време за уединение, което ще ви позволи да подредите мислите и да възстановите силите се. 

РИБИ

Събитията ще засегнат предимно професионалните задължения и финансовото ви състояние. В личните отношения не се очакват промени. Не е изключено да ви поканят за участие в публична изява, където ще демонстрирате резултатите от работата си, ще ви възложат допълнителни задачи и ще получите допълнителни приходи. независимо от всичко контролирайте разходите си. Отношенията ви с колегите ще са спокойни и даже може да изгладите някои недоразумения. 

 25 май - 31 май 2017

Ще се наложи да преодолеете поредица затруднения. Едва ли ще напреднете с проектите си. Също така не разчитайте на допълнителни финансови постъпления, освен регулярните. Трудно ще се справите и с усвояване на нова информация, така че не се амбицирайте прекалено много. Може да заложите на новите проекти. Ако се налага да пътувате, то не се колебайте. Контактите също ще са успешни, като печелившата тактика е да заложите на старите приятели. 

 

 

BULGARIA SECOND...

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер