Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

понеделник
април 24
Home Интересно Хороскоп Хороскоп, бр.16-2017

Хороскоп, бр.16-2017

Е-мейл Печат ПДФ

Хороскоп бр. 11

OВЕН

За вас настоящата седмица е подходяща да се посветите на финансови дела и на бизнес –действайте по проекти, които сте стартирали и се осланяйте на качествата си като солидност, търпение и последователност. Седмицата все още не е подходяща за инициативи и за установяване на нови партньорски отношения, а най-добре ще бъде да разгледате от всички страни ситуацията, в която се намирате, и добре да я обмислите, преди да предприемате каквито и да било действия. Добро време за приключване на стари отношения, които вече не търпят развитие и не ви носят нищо. Навлизате в период, който няма да е благоприятен за подписване на договори, за водене на преговори и за сключване на сделки. Ако имате повече пътувания през периода, по-добре ще е да посещавате места, които са ви познати и където вече сте били. 

ТЕЛЕЦ

Седмицата все още е рискова по отношение на партньорствата, в които участвате – както в бизнеса, така и в личен план. Ето защо не действайте импулсивно и не взимайте крайни решения. Времето е подходящо да приключвате дела, които сте започнали да изпълнявате отдавна, но не и да подписвате договори или да сключвате нови сделки; ако се налага, много внимателно и по няколко пъти проверявайте всичко. Седмицата също така не е особено добра за изяви в професионален план – ако в тази сфера планирате нещо значимо за вас и има възможност да го отложите малко във времето, направете го. Като цяло при добро желание от ваша страна лесно може да се активизирате и да свършите много работа през периода – вие сте дейни и инициативни, но не бива да се инатите излишно и не се оставяйте да ви завладеят мързелът и инертността. Във ваша полза ще е да проявявате търпение и добрата си способност да оценявате вярно нещата. 

БЛИЗНАЦИ

През настоящата седмица вашата управляваща планета Меркурий отново навлиза в ретроградна фаза и това ще бъде така до началото на следващия месец май. Съответно, периодът става особено неподходящ за външни изяви и нови проекти, за подписване на договори, за сключване на сделки, както и да правите по-големи покупки – възможно е да останете разочаровани от това, което ще получите. Най-добре за вас би било да посветите времето си, за да се върнете назад в миналото, да анализирате собствените си постъпки и преживявания. Като изясните за себе си ситуации, в които сте попадали преди, или успеете да се освободите от установените преди време отношения, може да разчистите пространство за новото, което трябва да дойде в живота ви. През тази фаза на ретроградност е особено необходимо да работите със самите себе си – след приключването й бихте могли да започнете наново, на по-високо ниво, да пречистите, да надграждате и обновявате това, което е останало от преди. Намирайте време за медитация, за уединение и пребивавайте достатъчно дълго сред природата. 

РАК

За вас през настоящата седмица ще е подходящо да обърнете по-голямо внимание на баланса в отношенията с любимите си хора, както и да заложите на спокойно и уравновесено поведение, по възможност без да се влияете от емоциите си. Стремете се да стоите дистанцирано от ситуациите, в които попадате, и преценявайте нещата обективно, без да давате оценки, за да успеете да вземете най-верните решения. След средата на седмицата обърнете по-голямо внимание на работата и на здравето си, а към края й ще дойде времето за отношенията с човека до вас. Както и за други знаци, за вас също важи следното: не подписвайте договори и не сключвайте сделки през периода, не правете големи покупки – особено на техника или на превозни средства, за да не се окажете разочаровани. Ако пътувате, посещавайте места, на които вече сте били. Добър период да се срещнете с хора от миналото си и да разчистите недобре изяснени отношения и ситуации.  

ЛЪВ

Възможни са резки обрати и поляризация в партньорските ви отношения през настоящата седмица, поради което е необходимо да бъдете особено внимателни и да не взимате импулсивно крайни решения под влияние на емоциите си: попаднал в подобно положение, човек винаги проявява субективност. Същото важи и за професионалното ви развитие, и за кариерата, която градите. Имайте предвид, че периодът е подходящ за приключване със старото, което вече не допринася за развитието ви и не ви помага да следвате целите и пътищата пред себе си. Но, ако вземате решения, е наложително да бъдете спокойни и хладнокръвни, да преценявате ситуациите от всички страни. Пълнолунието в настоящата седмица ще ви насочва към дома и кариерата – точно в тези области може да възникнат неразбирателства и да изпитвате неудовлетвореност. В крайна сметка седмицата ще бъде напрегната и няма да е добре за вас да инициирате важни събития.

ДЕВА

През периода, а и в настоящата седмица ретроградността на Меркурий, вашата управляваща планета, ще ви насочва към анализ и преоценка на възгледите и убежденията ви. Ако пътувате в чужбина, тъй като темата е актуална, връщайте се на места, които вече сте посещавали; същото важи и за хората, с които общувате – може да се видите със стари познати и да внесете яснота относно ситуации, създали се преди време. Не е момент за сключване на сделки, за водене на преговори и за подписване на договори. Въздържайте се и да правите по-големи покупки – особено на техника или на превозни средства – възможно е да са с дефекти и с ниско качество. Настъпва период на активност в професионално отношение, в който ще се проявявате като инициативни и самостоятелни, но внимавайте да не се въвлечете в конфликти в тази сфера от живота си. 

ВЕЗНИ

Възможно е през тази седмица да сте настроени романтично, дори сантиментално, да си припомняте отминали събития и приключени отношения. Все още Венера, вашата управляваща планета, ще се движи ретроградно, така че ако сте необвързани, тази седмица не е добра за старт на нови връзки. Тъй като Меркурий също е ретрограден, подобни периоди са подходящи да поработите със самите себе си – да осмисляте и да анализирате всички важни за вас ситуации, в които се намирате, да си правите равносметка, за да осъзнаете някои неща, да пуснете и освободите други и да разчистите място за новото, което предстои да се случи през идващия месец май. Периодът е изключително неблагоприятен за подписване на договори, за сключване на сделки, както и да започнете нова работа: ако имате такива намерения, най-добре изчакайте. 

CКОРПИОН

Седмицата е подходяща за анализ и размисъл относно партньорските ви отношения, за излизане от не особено ясни ситуации, в които сте въвлечени отдавна. Влизате в период за прочистване – без него няма как да постигнете новото качествено ниво на взаимоотношенията било с един или с друг човек. През настоящата седмица пълнолунието ще влияе върху здравето и работата ви и е възможно в тези области да попаднете в ситуации, от които ще трябва да се освободите, а и да ги изчистите; възможно е също така да изпитвате неудовлетвореност. От особена значимост е да не реагирате емоционално на всичко, което се случва, защото ще сте субективни и това директно ще ви насочва към недобри решения, които са погрешни и за вас, и за околните. Стремете се да останете спокойни и съсредоточени – полезно за вас ще е да отидете на йога или да се посветите на духовни практики. 

СТРЕЛЕЦ

И за вас също през седмицата е подходящо да се обърнете назад към миналото, да направите анализ и равносметка на партньорските си отношения, настъпва време за изчистване и освобождаване от остарели нагласи и модели на поведение, които не ви носят нищо значимо. В работата си ще проявявате активност, но ще бъде добре да внимавате и да не се претоварвате прекомерно, за да не се отрази това негативно на здравето ви. Пълнолунието през настоящата седмица може да активира теми, свързани с приятелите и любимите ви хора, и да се стигне до проблемни ситуации. Най-добре ще направите, ако успеете да насочите енергията си към творчески процеси и съзидателни дела. Заниманията със спорт и хобито ви също ще помогнат да се заредите и да освободите напрежението у себе си. 

КОЗИРОГ

Седмицата е рискова за отношенията с човека до вас – ето защо най-добре ще бъде да си направите равносметка, да анализирате всичко, което създава напрежение у вас – настъпва време за работа със самите себе си, не и за външни изяви и крайни решения. Същото важи и за професионалната ви реализация – моментът сега не е подходящ за нови инициативи в тази сфера, по-скоро опитвайте да доизясните и да изчистите старото. Седмицата, а и периодът, не са подходящи за сключване на сделки, за водене на преговори и за подписване на договори, а ако планирате да правите по-големи покупки, особено техника или превозни средства, най-добре изчакайте да дойде май – сега е възможно резултатите да не ви удовлетворят. Време е да се обърнете навътре към себе си и да се отдадете на размисъл относно всичко, което ви вълнува и е важно за вас. 

ВОДОЛЕЙ

През настоящата седмица не допускайте да се случват резки и неочаквани обрати в партньорските ви отношения – най-важно е да не реагирате емоционално, а спокойно и обективно да наблюдавате случващото се – именно представителите на вашата зодия умеете да проявявате обективност, така че това качество ще ви бъде полезно. В седмица, в която Венера и Меркурий са ретроградни и се случва пълнолуние, е подходящо да изчиствате стари ситуации и да се освобождавате от тях, но не и да взимате крайни решения, особено под влияние на емоции, за да не се налага да се връщате назад. Ако пътувате, постарайте се да посетите места, на които вече сте били. Не подписвайте договори, не сключвайте сделки и не купувайте техника и превозни средства, ако имате подобно намерение, тъй като резултатите може да са неудовлетворителни за вас. 

РИБИ

Грижете се добре за здравето си през настоящата седмица –  за вас като воден знак е важно да запазите както физическото, така и емоционалното си спокойствие, особено в сферите на чувствата и възприемчивостта. В партньорските си отношения може да проведете свързани с предишни ситуации разговори по недоизяснени теми. Но най-добре ще успеете да се възползвате от ретроградността на Меркурий, ако се обърнете навътре към себе си и, без да допускате чуждо влияние, да се замислите какво бихте искали да постигнете, в каква посока да се развиват отношенията ви, съответно – какво бихте могли да направите. Целият период е подходящ най-вече за равносметка и анализ, за освобождаване на старото и вече ненужното, за да може през следващия месец и на чисто да се проявят новите неща, които има да се случват в живота ви. 

20 април - 26 април 2017

Ще се наложи да преодолеете поредица затруднения. Едва ли ще напреднете с проектите си. Също така не разчитайте на допълнителни финансови постъпления, освен регулярните. Трудно ще се справите и с усвояване на нова информация, така че не се амбицирайте прекалено много. Може да заложите на новите проекти. Ако се налага да пътувате, то не се колебайте. Контактите също ще са успешни, като печелившата тактика е да заложите на старите приятели. 

 

 
  • Консултации

  • Последни

  • Най-четени

BULGARIA SECOND...

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер