Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

вторник
юни 27
Home Интересно Хороскоп Хороскоп, бр. 25-2017

Хороскоп, бр. 25-2017

Е-мейл Печат ПДФ

Хороскоп бр. 11

OВЕН

Творческият ви потенциал е стабилен, но преценката за случващото се около вас и възможностите ви е твърде субективна и решенията може да се окажат погрешни. Не бързайте, действайте с равномерно темпо. Идеите ви са интересни, мога та да и печеливши, но не сте в състояние да реализирате всичко веднага и с ресурсите, с които разполагате, така че разпределете задълженията до колкото е възможно. Желателно е да действате последователно и да не започвате нищо преди да сте довършили предишното. За предпочитане е да действате самостоятелно и с равномерно темпо. Деловите контакти ще са много резултатни. Не се отказвайте от възможността да възстановите позабравено приятелство.

ТЕЛЕЦ

Текущите задачи няма да ви затруднят по никакъв начин. Повечето събития ще са толкова познати, че на моменти ще се чудите дали наистина се сте попаднали в де-жа-вю ситуация. Ще разполагате с достатъчно време за да се върнете към стари задачи и да ги подобрите. Старанието ви ще бъде високо оценено и е много вероятно да получите допълнителни приходи. Обменът на информация и опит ще е доста интензивен. И при това много повече ще се търси вашето участие, отколкото вие да имате нужда от съдействие. Осигурете си вечерта предпочитан начин за възстановяване на силите. 

БЛИЗНАЦИ

Следвайте избраната посока и поддържайте вече установеното темпо. Събитията ще са динамични, но предвидими. Ориентирайте усилията си предимно към установяване на хармонични отношения и изглаждане на недоразуменията, до колкото ги има. Следвайте интуицията си, а при екстремни ситуации се постарайте да запазите присъствие на духа. За всяка нова дейност търсете актуална информация. Ще настъпи промяна в статута ви на работното място. Може да е свързана с промяна на заплащането или условията на работа. Не разгласявайте придобивките си, за да не провокирате реакция у неприятелите си. 

РАК

Следвайте принципите си. Не изоставяйте започнатото. Част от заниманията ще са свързани с допълнителни, непредвидени усилия, но е във възможностите ви да се справите. Търпението ви ще бъде възнаградено, ще се убедите в собствените си възможности. Осигурете си оптимален режим на труд и почивка, важно е да запазите стабилен здравословен статус. Не привличайте вниманието. Колкото по-спокойно работите и сте по-незабележими, толкова по-добре. Ще получите полезна информация, свързана с институционален спор, в който сте активна страна. 

ЛЪВ

Едва ли ще осъществите първоначалните си планове. Ще се натъкнете на затруднения от субективен характер: липса на разбиране, липса на информация, нежелание за съдействие или директно отхвърляне на идеите ви. Запазете спокойствие и не се отказвайте. Не сменяйте концепциите, сменете тактиката. Част от хрумванията ви имат нужда от детайлизиране и е по-добре да ги отложите. Съществуват реални предпоставки за професионален напредък, стига да не създавате конфликтни ситуации с хората от най-близкото си обкръжение. Не настоявайте на своето, ако не разполагате с неоспорими аргументи. 

ДЕВА

Съществува вероятност за изненади, които може и да не ви харесат. Проявете предпазливост и пестеливост. Финансовото ви положение е сравнително стабилно, но не е изключена възможността за непредвидени разходи, които трябва да преценявате много внимателно. От друга страна е желателно да намалите контактите и да не сте прекалено доверчиви. Някой ще се опита да ви спретне интрига, която сте в състояние да предотвратите и да се измъкнете от положението преди да е станало напечено. Трудно ще се справите с въпроси, свързани с финанси, бизнес и отстраняване на битова авария, защото обстоятелствата изобщо не зависят от вас. Не разпилявайте енергията си, подредете проблемите по важност и потърсете съдействие за създаване на нужната организация. 

ВЕЗНИ

Ситуациите ще са нееднозначни и на моменти може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката и да вземете правилното решение. Следвайте интуицията си и спазвайте правилата. Отстоявайте позициите си без излишни емоции и без проява на капризи. Част от партньорите може да се почувстват засегнати и да се дистанцират. Не е желателно да оставате в изолация, така че бъдете готови да търсите компромисни решения. Следвайте принципите и интуицията си. Не се съобразявайте с чужди съвети или чужд опит. Ще се окажат неприложими за вас и вместо да довършите започнатото ще се наложи да работите по принципа на „пробата и грешката“. 

CКОРПИОН

Излъчването ви е осезателно и сте особено привлекателни. Едва ли ще се натъкнете на някакви затруднения. Сега може да се справите даже с отложените задачи, трудните казуси, ситуации, в които сте се натъквали на нелогични спънки. Успехите ще ви заредят с оптимизъм. Не са изключени леки недоразумения от личен характер, но ако реагирате подходящо ще ги блокирате още в зародиш. Всичко ще ви се получава много лесно и най-вече съвсем новите и непознати занимания. Следвайте въображението, а в момент на затруднение помощниците сами ще предложат съдействие. Не се възгордявайте от постиженията си. 

СТРЕЛЕЦ

Ангажиментите ще са много повече, отколкото предполагате. Не е изключено да се наложи да замествате някого или да добавите чужди задължения към своите. На моменти ще ви е трудно да се концентрирате и да спазвате първоначалния си график. Постарайте се вечер да оставате у дома, с близките си, които ще ви създадат усещане за сигурност и стабилност. В края на седмицата ще получите покана за приятелско парти. Възползвайте се задължително, ще ви подейства освежаващо.  

КОЗИРОГ

Не се увличайте по привлекателни предложения, свързани с подобряване на финансовото ви състояние. Ще се окажат свързани с нарушаване на правила или пренебрегване на закони, след което ще се наложи много бързо да „се спасявате“. Следвайте убежденията си и се въздържайте от допълнителни разходи, рискови операции и авантюри, свързани с хазарт. В противен случай е възможно да претърпите материални загуби. Ако има възможност да отложите непланирано служебно пътуване, то по-добре е да го направите. Подгответе се за деловите срещи старателно. Не е изключено да ви изненадат с провокиращи действия, целящи да омаловажат постиженията ви. 

ВОДОЛЕЙ

Емоционални сте, впечатлителни и едновременно с това контактни и въздействащи. Периодът за вас ще е доста успешен, защото ще създадете нови делови връзки и ще получите одобрение на идеи, които са още в процес на разработка. От друга страна сте достатъчно енергични, за да довършите започнатата работа, да усвоите нова информация и да участвате равнопоставено в екипни дейности. Личните отношения ще са много спокойни. Събитията ще са динамични и не е изключено да се почувствате твърде изтощени. Посетете фитнеса, басейна или сауна, ако това не противоречи на здравословното ви състояние. Ще възстановите силите си бързо и ефективно. 

РИБИ

Основно ще се занимавате с уреждане на финансови, материални въпроси или оформяне на наследство. Логиката ви е стабилна, в състояние сте да контролирате емоциите. Проявете предпазливост и не обсъждайте въпроси, свързани със съдебни дела, юридически казуси. Убедителни сте и в повечето случаи ще се налага да заемате лидерска позиция и да действате решително. Прибързано изказване може да оскърби близък, постарайте се да изгладите недоразумението. 

22 юни - 28 юни 2017

Ще се наложи да преодолеете поредица затруднения. Едва ли ще напреднете с проектите си. Също така не разчитайте на допълнителни финансови постъпления, освен регулярните. Трудно ще се справите и с усвояване на нова информация, така че не се амбицирайте прекалено много. Може да заложите на новите проекти. Ако се налага да пътувате, то не се колебайте. Контактите също ще са успешни, като печелившата тактика е да заложите на старите приятели. 

 

 
  • Консултации

  • Последни

  • Най-четени

BULGARIA SECOND...

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер