Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

неделя
декември 17
Home Консултации Застрахователни Здравето е най-важния ви капитал

Здравето е най-важния ви капитал

Е-мейл Печат ПДФ

rusevaКолкото хора, толкова и решения на задачата Здравна Застраховка. Какво е важно: Домакинството като брой членове и облагаемите доходи, достъпът до групови оферти, статуса, локацията на местоживеене, предпочитаните лекари и болници, медицинските нужди....
Изброих най-важните фактори. Ех, някой ме попита дали не можем да включим и домашните любимци? Падна голям смях! Ха ха, де да можеше всички да уредим.
Най интересното е колебанието на много хора базирано на бъдеща отмяна на закона. Може би така да се нарече, но няма да е отмяна, а промяна. Дотогава глобите са си в сила. И по-добре се застраховайте и не се инатете. Здравето е най-важният ви капитал. Без него нито заплата ще изкарате, нито бизнес ще сте в състояние да въртите. Ако продължавате да твърдите че сте здрави и нищо не ви трябва, то е така, защото не сте се преглеждали, и всъщност не знаете къде нещо скърца вече. О, вие сте млад, твърде млад за да му мислите. Е, ред в тези работи няма.
Лекувате се в България, разбирам. Но не, вие не се лекувате там, вие се преглеждате там, а опасността от внезапни здравни проблеми едва ли можете да планирате да се случи там където ви се ще.
Аз разбира се ви желая да сте здрави, но не си играйте с този капитал, наречен ЗДРАВЕ. Той е едничкото нещо което сте получили безплатно. Живеем в свят който търгува с този капитал доста успешно. Застраховката под АСА или под така наречения закон Обама Кеар ви дава НЕЛИМИТИРАНИ финансови средства за лечение. Вземете тези пари срещу смешна месечна такса и поддържайте вашата банка наречена ЗДРАВЕ, работеща. Моите симпатии към новия президент, но той си има достатъчно средства, така както и кръгът около него и партията на Републиканците. Аз тях не ги мисля и за минута. Те могат да си купят всичко, което се купува с пари или с много пари. Те и да искат, не могат да влязат в нашите обувки. Те са родени богати. Аз мисля за вас, и пропуснатите от вас възможности.
Попитах млад мъж от съседен офис, дали има здравна застраховка. „Аз протестирам мълчаливо срещу този закон, и затова нямам" беше това което ми отговори.
Реалността обаче е друга: имаш пари и си купуваш, имаш страшно много пари и не си купуваш, не можеш да четеш и няма кой да ти обясни за какво става дума и затова не си предприел нищо, не знаеш къде е вратата за помощните програми и си повтаряш че е много скъпо, нямаш легален статус и ти е скъпо но не си проучвал дали няма и друго решение, и последното: между ушите е само вятър.
Извинете ако засягам някого. Това е моето становище. Напишете ми с повечко думи, на роден български, какво е вашето?

 

Анна Русева

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер