Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

вторник
декември 12
Home Консултации Здравни НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ПОДАРЪК

НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ПОДАРЪК

Е-мейл Печат ПДФ

venetaПродължение...

Здравейте приятели,

В предишния брой ви разказах за нашата кауза, но за тези, които не са запознати или са забравили, ще обясня с няколко изречения.
Набират се средства за закупуването на адаптивни столове, инвалидни колички и уреди за физиотерапия за деца с увреждания. Всички тези неща ще бъдат закупени от тук и ще бъдат изпратени до България. Цените тук са доста по-достъпни. Ще се транспортират с контейнер до България. От там доброволец, който изяви желание да помогне, ще ги достави до дневния център за деца с увреждания в гр. Сливен напълно безплатно. За последната една седмица събрахме и закупихме едно от столчетата на стойност $ 1136.95. Получих доста обаждания от хора, които искат да помогнат по различен начин. Сърдечно ви благодаря, знам, че ще успеем до край.
Но нека поговорим за най-щастливия подарък. Начина, по който аз реших да помогна. Обичам подаръците, направени с любов, различните и смислени неща и така сътворих перфектния коледен подарък. Бомбички за баня ръчна изработка. Красиво оформени и елегантен ръчно изработен дизайн, направен само за теб. Ранообразие от неповторими терапевтични ухания. Те са направени само и единствено с първокачествени материали без никаква синтетика. Етеричните масла. олио, соли с минерали и различни билки са част от този малък СПА подарък. Изключително въздействие върху физическото и емоционално състояние. Но най-важното - този подарък ще е най-щастливия, защото средствата от него отиват за закупуването на необходимите помощни средства за деца в неравностойно положение. За около седмица ръчно изработих над 100 бомбички за вана и те пътуват към вас, Чикаго! Ще се разпространяват на няколко места за сега, които ще посоча накрая.
В предишния брой ви запознах с няколко вида, а сега продължавам:
Бомбичка за вана TRUE LOVE
Това е комплект от две бомбички за НЕЯ и НЕГО.
За НЕЯ ръчно изработена в красиви розови и лилави нюанси. С аромат на букет от най-прекрасните цветя точно каквато е и тя. Подбрани масла, витамини и минерали, които се грижат нейната красота никога да не увяхва.
За НЕГО - релаксиращ мускулите бленд, от който той има нужда. Бомбичката за вана съдържа масла и минерали, които помагат на мускулатурата да релаксира и да се възстанови. Той има нужда от това, за да брани своето цвете.
Бомбичка за вана "Прошепвана"
Съдържа соли за вана 60+ Минерали, кокосово олио и специален бленд от етерични масла, вдъхващи сигурност и самочувствие на всяка жена.
Бомбичка за вана Мотивация
Съдържа соли за вана, олио от Жасмин, витамин Е и бленд от етерични масла, които действат ободрително и мотивиращо.
Бомбички за вана "Страст"
Съдържа соли за вана, чия, кокосово олио, витамин Е и бленд от етерични масла, наречен "passion", перфектен за завършване или започване на романтична вечер /по избор/.
Има и доста други аромати, но това са моите любими. Можете да ги закупите на долупосочените места или ме потърсете за повече информация. Не забравяйте, че количествата са ограничени.


Места за разпространение
Pinko gym
249 Sл River Rd
Des Planes

До него фризьорския салон на Цвети

Bulstad
9418 W Irving Park
Schiller Park

За повече информация:
Facebook: let's feel great
Тел: 9257710164
Email: venetabg829@ gmail.com

Нека подарим най-щастливия подарък!!!
Здраве за нас и дете в нужда.

 

Венета Михайлова
за в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер