Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

петък
декември 15
Home Консултации Здравни Най-щастливия коледен подарък

Най-щастливия коледен подарък

Е-мейл Печат ПДФ

venetaЗдравейте, приятели,

В навечерието на празниците, изпълнени с толкова много любов и желание да направим близките си щастливи, аз реших, че щастието тази година може просто да се удвои. Ще ви дам няколко оригинални идеи за подарък, но преди това ще ви разкажа защо можем тази година да удвоим щастието.
Разглеждах миналогодишни снимки на дъщеричката ми, която е на инвалидна количка, но има уред, наречен вертикализатор, с който може да се изправи като теб и мен и всяко друго дете, дарено със здраве и да погледне елхата. Тези всички помощни средства са много скъпи, но както всички знаем, в по-напредналите държави се осигуряват от щата или различни програми.
За съжаление, това не се случва в нашата държава България. Там децата, които са неподвижни, обикновено лежат по цял ден, защото е просто невъзможно да се носят по цял ден. Движението при тях не е само лукс, а и необходимост. Без движение всичко умира. Движението е критично както за тяхното психично, така и физическо състояние. Държавата като институция не помага, но нека докажем, че държавата като хора все още носи човешки дух.
Ето и как аз реших да удвоя щастието. Създадох оригинален и достъпен подарък, който може да бъде в дома на всеки от вас. Просто дарете средства и изберете подаръка си, а всички средства ще бъдат използвани за инвалидни колички и адаптивни столове. Ще бъдат закупениот тук и изпратени в дневен център за деца с увреждания в Сливен.
Ето, представям ви първия си продукт, който е изцяло ръчна изработка и съдържа материали от най-добро качество.


Бомбичка за вана - Не на настинката със съкровище:
Бомбичката за вана се слага във ваната със съдействието на вашия малчуган. Докато се разтваря, той/тя с нетърпение изчаква съкровището да изскочи. Всяка бомбичка съдържа малка играчка. Това е приятната част, но ето я и полезната. Освен играчка, тя съдържа и сода, био кокосово масло, морска сол с 60+ минерала, етерични масла от white fir, eucalyptus, rosemary, lavender, on guard and breathing blend билки от лайка и зелен чай. Нали знаете какво означава това - с една дума ЗДРАВЕ във вана. Идва в малък дядо Коледа, Елена Рудолф, пингвинче или джудже. Бройките са ограничени, все пак всичко е ръчна изработка. Какво по-хубаво от това щастие и здраве за вашия малчуган плюс щастие на детенце в неравностойно положение, което ще може да прекарва деня си изправено като теб и мен. Цена $10.

Бомба за вана - Розова магия
SPA вечер, която заслужавате. Потопете се в света на розата и подарете на кожата си това невероятно изживяване, направено само за вас. Съдържа: Ancient mineral sea salt 60+ minerals cocoa butter, aloe plant, rose water and essential oil from rose, vitamin E. Идва в две форми - сърце и роза. Количествата са ограничени. Цена $15.
Още продукти ще ви представя в следващия брой. Ако желаете да помогнете на едно дете в неравностойно положение и направите живота му много много по-щастлив, потърсете ме за повече информация.
Телефон:9257720164
Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Венета Михайлова
за в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер