Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

събота
декември 16
Home Консултации Здравни Благодаря Ви, прекрасни дарове от земята

Благодаря Ви, прекрасни дарове от земята

Е-мейл Печат ПДФ

venetaДнес искам да благодаря на всички мои читатели, на колектива на вестник "България", на семейството и приятелите ми за подкрепата при изпълнението на този важен за мен проект "Дарове от Земята". Искам и да благодаря на всички хора по света, които са изключително загрижени за Земята и разбират напълно колко е важно да я пазим. На всички, които обичате себе си, децата си роднините си и който и да е друг, ВИ призовавам да пазите Земята - тя е нашия дом, нашия лекар, нашия спасител, нищо и никой от нас не е по-велик. Нейната магия и перфектност и всичките ресурси, които ни дава, могат да бъдат използвани от нас или разрушени, но разрушавайки я, ние разрушаваме всичко и всеки, който обичаме. Ще ви разкажа няколко истории на хора, които намират спасение единствено и само от нея:
Според Daily Mail Online, Хибит поема по пътя на канабиса като последен опит, след като всичко останало се е провалило и се оказва, че това е било най-доброто решение, което той е можел да вземе. Към януари (2015 г.) медицинските скенери показват, че Хибит е напълно излекуван от рак и всичко това благодарение на концентрираното масло от канабис, което той поглъща от малки фиали, предоставени му от местен доставчик.
„Приятели ми бяха казвали за маслото от канабис и аз първоначално отхвърлих идеята", обяснява Хибит. „Никога не съм взимал наркотици. Но през февруари миналата година ми казаха, че ми остават 18 месеца живот и аз усетих, че трябва да опитам всичко, което мога. Усещах, че химиотерапията ме убиваше и нямаше какво да губя. Не можех да приема, че ще умра".
Той се свързва с местен производител на силно ефикасно масло от канабис, терапевтичният клас на което обичайно се нарича "Phoenix Tears", и успява да си набави количеството, от което ще се нуждае за лечението си. Резултатът, казва той, е очевиден в това, че сега съм напълно здрав.
Човек би си помислил, че невероятното оздравяване на Хибит от напреднал стадий на рак на червата с използването на масло от канабис би било отразено от международните медии с големи заглавия, а здравните служители навсякъде яростно се борят за отменяне на забраната, за да позволят на хората да отглеждат и използват свои собствени лечебни лекове за минимални разходи в сравнение с химиотерапията и лъчетерапията. Но това е много далеч от действително случващото се.
Както е с повечето други естествени лечения на рака, които почти всичките са поставени извън закона в САЩ, така и маслото от канабис все още се счита за „недоказан" и дори „опасен" лек от статуквото, което по-скоро осъжда болните от рак на тровене, вместо да им позволи да консумират лековито растение, съдържащо буквално десетки лечебни съединения, които не се откриват никъде другаде в природата.
„Беше точно преди Великден, един ден усетих, че на гърба ми като от нищото се появи малка бенка, съвсем скоро преди това я нямаше. Стърчеше една такава – сбръчкана, започна да ме боли и да тече кръв от нея." На следващия ден Мила отива при известен кожен лекар, препоръчан ѝ от приятели. Докторът ѝ казва, че бенката вероятно е злокачествена, трябва да бъде отстранена възможно най-бързо и ѝ записва час за операцията след 10 дни.
В тежки моменти винаги до нас са най-близките. Затова веднага, щом се прибира у дома, Мила се обажда на майка си Веселина Алексиева и ѝ споделя проблема.
По това време тя е на екскурзия в Македония и съвсем случайно по време на пътуването става дума, че един от мъжете в групата е страдал от тежък, често дори смъртоносен здравословен проблем – рак на панкреаса. След операцията един ходжа му казва да пие от 100% натуралните, чисти масла от черен кимион и ядки от кайсия, като това ще заздрави имунната му система и ще предотврати развиването на разсейки. Човекът обаче не спира да пие маслата, за да е спокоен, че болестта няма да се върне. Вече 10 години е напълно здрав.
Всички тези истории са взети от различни здравни сайтове, повярвайте, те са толкова много. Но преди каквото и лошо да се случи, не е ли просто по добре да сме информирани и да живеем възможно най-близко до природата, защото ние всъщност сме част от нея.
Благодаря ви отново!
Честит празник на Благодарноста!

 

Венета Михайлова
за в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер