Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

вторник
ноември 21
Home АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!

"Нова Република": БСП се е озъбила за власт и ще ни върне 20 години назад

Е-мейл Печат ПДФ

Победата на БСП на президентските избори даде кураж на БСП и сега партията се е озъбила за власт, но ако спечели, ще води политика за откъсване на България от Европейския съюз, ще застраши териториалната цялост на страната, ще я подчини на червената мафия и ще я върне десет години назад. Това се казва в позиция на "Нова република", приета от политическия съвет на дясното обединени в неделя.
"Със своето корумпирано и комунистическо по характер управление ГЕРБ принуди стотици хиляди българи да посегнат към червената бюлетина на президентските избори, само и само да изгонят Борисов и Цветанов. Това даде кураж на БСП и сега партията отново се е озъбила за властта", пише в разпространената до медиите позиция на "Нова република".
"С всичко това БСП открито обяви намеренията си да води политика за откъсване на България от Европейския съюз и за открито противопоставяне на страната ни на свободния и демократичен свят. Българя е изправена пред реалната и сериозна опасност да бъде върната 20 години назад и отново да се озовем на кръстопътя, след който или оставаме завинаги разградена мафиотска територия, или ускоряваме усилията си да бъдем силна демократична държава", посочва още тази част от десните.


Според нейните представители е необходима решителна дясна алтернатива, която да защити европейския път на България, да ускори растежа и да изкорени корупцията, да върне вярата на хората в доброто. "Ако не постигнем съгласие за Нова Република, се връщаме в социалистическото управление, независимо дали ще бъде с участието на БСП, ДПС, техните производни псевдодесни партии или пък всички заедно", посочва се още в позицията.
От дясното обединение допълват, че 13 от обявените от БСП водачи на листите бяха част от парламентарната група, която избра депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на ДАНС.
"Други двама бяха министри на Пеевски в кабинета "Орешарски". А т.нар. нови лица са вдъхновителите на контрапротестите – те обвиняваха протестиращите срещу мафиотското им управление, че получавали пари, за да са на жълтите павета. Тази лъжа нито веднъж не беше доказана, но нейните разпространители днес са възнаградени с места начело на листите на БСП. Тези хора бяха слуги на мафията през 2013 година и не могат днес да бъдат промяната", заявяват от "Нова република".
"Начело на листите на партията-столетница застават говорителите на пропагандната война с лъжи за "наближаващия разпад на ЕС" и най-шумните защитници на незаконното анексиране на Крим преди три години. Те облъчват българската публика с лъжата, че е нормално през XXI век една държава да откъсва територия от друга държава със сила. Те се противопоставят на целия демократичен свят, към който България принадлежи. Един от тях води листата на БСП в Кърджали – дали ще каже на хората там, че е напълно нормално утре Турция да си анексира това кътче от България?", пише в призива на обединението.

 


www.mediapool.bg

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер