Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

неделя
октомври 22
Home АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!

"Миньор" (Чикаго) измъкна драматично равeнство

Е-мейл Печат ПДФ

minyor"Миньор" (Чикаго) завърши наравно 3:3 в драматичен мач като гост на "Викингите" 1926. Десет минути преди края "чуковете" губеха с 3:0, в този момент главният рефер посочи бялата точка и сякаш всички надежди в мача бяха изгубени. За късмет ударът на противниковия играч срещна страничния стълб и топката излезе в аут. Отпускането в редиците на домакините беше явно и по-опитният български отбор се втурна в атака. В герой на мача се превърна бившият играч на "Черно море" - Танко Дяков. Снажният футболист отбеляза хеттрик и донесе важна точка за "Миньор" в борбата на отбора за оцеляване в елита на Метролигата.
"Изключително много съм горд и благодарен на момчетата за това, че не се отказаха и показаха характер, борейки се до края. Ако имахме още пет минути време можеше и да се поздравим с пълен обрат. В мача ни помогна липсата на опит в младите момчета на противниковия отбор. Бяха по-добре физически подготвени от нас и ни надтичаха през първата част, но се помислиха за победители и си пропуснаха шанса", коментира треньорът на "Миньор" (Чикаго) - Емил Миланов.
В следващия кръг "Миньор" гостува на немския "Кикърс". Мачът ще се изиграе на адрес: Kickers Field, 259 West Grand, Lake Villa 60046, от 4:30 часа следобяд на 16 октомври (неделя).

 

Николай Василев
спортен кореспондент на  в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер