Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

вторник
декември 12
Home АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!

"Миньор" (Чикаго) загуби от сърби

Е-мейл Печат ПДФ

minyor"Миньор" (Чикаго) претърпя трета поредна загуба от началото на втория полусезон в Метролигата. "Чуковете" загубиха 2:0 като гости от най-силния сръбски тим "Юнайтед Сърбс" 1972. Първото полувреме завърши при резултат 1:0. Вратарят Мартин Митев изнесе силен мач и предотварти загуба с по-сериозен резултат, въпреки главоболие.
"Както в предишната среща, така и в този мач момчетата играха много мъжката и се разбираха на терена. Хареса ми, че се раздадоха, въпреки наличието на само една смяна. Не мога да искам повече, базата на сърбите е на границата с щата Уисконсин и много трудно се събирахме за това гостуване, доста се пътува. Домакините имаха пълен комплект от 18 играчи, не ни достигнаха физическите възможности. Доволен съм, радва ме това, че има насторние и подем в играта. Бавно влизаме в първенството, изпълнява се замисъла в играта. Стартирахме втория полусезон с много силни съперници, при тези проблеми не можем да искаме повече. Надяваме се, тази неделя да спечелим срещу другия сръбски тим в шампионата", коментира треньорът на "Миньор" (Чикаго) - Емил Миланов.
Тази неделя от 5:00 часа следобяд на адрес: Elmhurst College, 190 S. PROSPECT AVE. ELMHURST, IL 60126, "Миньор" гостува на "Република Сръбска". Припомняме ви, че "винкелите" загубиха в първия мач с 2:0.

 

Николай Василев
спортен кореспондент на в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер