Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

сряда
декември 13
Home АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!

Доналд Тръмп ще въвежда система за депортиране на чужденци с изтекли визи в САЩ

Е-мейл Печат ПДФ

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп даде подробности за имиграционния си план, който се кани да въведе, ако спечели изборите, съобщава в."Ню Йорк Таймс".
Освен нелегалните имигранти в страната, по-внимателно ще бъдат следени и чужденците с временни визи, съобщи Тръмп на предизборна среща в щата Айова.
Той обеща да въведе система, която стриктно да следи дали чужденците с визи напускат страната преди изтичането на разрешителното им за пребиваванев САЩ. Тя ще гарантира, че хората с изтекъл срок на визите ще бъдат извеждани от страната.


Тази идея е подкрепяна от повечето републиканци, включително и от Джеб Буш, който беше един от основните конкуренти на Тръмп за номинация за кандидат на партията за президент на САЩ.
В последните седмици кандидатът на Републиканската партия започна да смекчава позицията си за нелегалната имиграция в страната. Този ход може да му донесе поддръжката на по-умерени гласоподаватели, но и да отблъсне негови поддръжници, коментират анализатори.
Към момента Тръмп не дава ясен отговор какво ще стане с имигрантите без документи, които вече са в САЩ. Той посочи, че няма яснота колко са тези хора, защото липсва контрол.
Тръмп обеща още от първия си ден в Белия дом да започне работа да гони незаконните имигранти, които са извършили престъпление в САЩ.
За незаконните имигранти, които не са извършили престъпление, системата на Тръмп за депортиране остава неясна, посочва "Ню Йорк Таймс".

 


www.mediapool.bg

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер