Вестник БЪЛГАРИЯ - вестникът на българите в САЩ

неделя
декември 17
Home АРХИВИТЕ СА ЖИВИ!

10-годишна българка спечели тенис турнир в Burr Ridge

Е-мейл Печат ПДФ

natali10-годишната българка - Натали Огнянова, стана шампион на тенис турнира "USTA 10s Orange Advancement April Open". Тя вдигна трофея в надпреварата при момичетата. В три сета на финала, тя победи Миа Батенич.
Натали тренира тенис от петгодишна във "Five Seasons Sports Club" и показва сериозен напредък в спорта. Детето има пълната подкрепа на своите родители Венеция и Димитър Огнянови, които са доказали сериозните си намерения към утвърждаването на спорта. Като собственици на транспортна компания "NAVIGATION", те от години подпомагат двата водещи изцяло български футболни отбора "Левски" и "Миньор", както и редица други спортни мероприятия.
"Когато има добра инициатива, свързана със спорта, винаги се опитваме да помогнем с каквото можем, защото спортът е здраве, а здравето е най-големия актив на всеки човек, защото ако нямаш здраве, има ли значение какво друго имаш. Като баща се радвам на успехите на децата, но нямам амбиции в това отношение. Те сами трябва да си преценят какво им харесва и ние с майка им ще ги подкрепим", коментира първото място на Натали, баща й Димитър Огнянов - президент на една от най-успешните български транспортни компани в Чикаго "NAVIGATION".
"Като всяка майка се радвам и гордея с всеки успех на децата си. Натали ме направи много щастлива със завоюването на първото място. Винаги ми е по-приятно да гледам как детето ми преодолява трудностите и постига успехи, отколкото, когато аз самата превъзмогвам своите. За мен е важно след училище децата да се занимават с нещо и ако това е спорт, е много хубаво, защото всички знаем, че той е прекият път към здравето", сподели развълнуваната майка Венеция Огнянова - вицепрезидент на компания "NAVIGATION".

Радостина Павлова
кореспондент на в. "България"

 

АНКЕТА

КЪДЕ БИХТЕ ЕМИГРИРАЛИ?
 

Реклама

www.vigdentalinc.com
Заповядайте в новооткрития зъболекарски кабинет на д-р Ива Арнаудова
www.navigationinc.net
The new innovation in the Transportation and Logistics industry
www.bulgaria-weekly.com
Вестник "БЪЛГАРИЯ" - Най-големият български седмичник в САЩ:
www.slavi-photography.com
Фотографския свят на Слави

Online Newspapers and Magazines
World's largest online newspaper and magazine directory for local, national and international news.

“Верея"
Училище за български народни танци
Банер

Партньори

Банер
Банер
Банер